Rišemo

KOLEDAR – OTRO┼áKI DNEVNIK V SLIKICAH

Ojla starški,

si po koncu dneva vzamete minutko, da pomislite, kaj se vam je ─Źez dan zgodilo? Ne? Jaz tud ne :D.

Ampak pred kratkim sem našemu najmlajšemu naredila najprej kar en na roke skracan koledar─Źek, da si la┼żje predstavlja, kdaj bo prišla no─Ź ─Źarovnic, pa miklav┼ż, pa rojstni dan … mejnikov je veliko in otro─Źki si te┼żje predstavljajo, kaj pomeni ─Źez 2 tedna ali ─Źez 10 dni. Zato je našemu falotku koledar─Źek zelo prav prišel. Da pa ni ostalo le pri štetju dni do te┼żko pribli┼żajo─Źega dogodka, sva v koledar─Źek za vsak dan narisala, kaj se mu je ta dan zdelo najboljše, pa ─Źetudi je bil le zajtrk z jaj─Źkom z ocvirki wink. Odlo─Źitev prepustim njemu, kar spodbuja pomnenje, pogovor z otrokom in tudi vpogled v otroški svet, kaj se otroku vtisne v spomin, in ne malokrat sem presene─Źena, kaj bi izpostavil… kot je na primer tisti jaj─Źek wink.

 

Risanje v koledar─Źek pa ustvarja tudi spomine, tako nastaja prav unikaten otroški dnevnik v slikicah :).

 

November se je sicer ┼że pri─Źel, ampak vseeno je ostalo še nekaj dni za stestirat idejo ­čÖé Spodaj pa sledi tudi decembrski koledar─Źek.

 

Koledar sem razpolovila na pol, da lahko vsako polovi─Źko natisnete na A4 format, ju obre┼żete in zlepite skupaj, saj je celoten koledar─Źek na enem A4 formatu premajhen za risanje. Pri tiskanju samo pazite, da ozna─Źite, da celotna slika paše na list (scale to fit), ker druga─Źe odre┼że nekaj sredine in spodnji del.

 

Novembrski koledar – dnevnik v slikicah:

 

Koledar - otroški dnevnik v slikicah - november 1 - civcav.si

Koledar - otroški dnevnik v slikicah - november 2 - civcav.si

Decembrski koledar – dnevnik v slikicah:

 

Koledar - otroški dnevnik v slikicah - december 1 - civcav.si

Koledar - otroški dnevnik v slikicah - december 2 - civcav.si

 

Upam, da vam je ideja vše─Ź in da boste z otro─Źki pridno bele┼żili spomine ­čÖé U┼żivajte ­čśë