PLAČILO IN DOSTAVA

PO POVZETJU, PREDRAČUN ALI PAYPAL

 

 

Na voljo imate tri načine plačila, tako da lahko izberete tistega, ki vam najbolj odgovarja:

1 Po povzetju

Po oddanem naročilu bo vaš paketek oddan naslednji delovni dan oz. še isti dan za naročila oddana do 12. ure. Paketke dostavlja GLS. Po e-pošti, ki ste jo navedli pri naročilu, prejmete različne možnosti dostave in tam izberete, kaj vam najbolj odgovarja – na domu, v službi, na bližnjem bencinskem servisu, dopoldne ali popoldne. Pri plačilu po povzetju dostavljalcu poravnate predviden znesek za odkupnino z gotovino ali s kartico. Paketek običajno prispe do vas že naslednji delovni dan.

2 PayPal

Če vam bolj odgovarja, da ne rabite plačevati z gotovino, lahko predplačilo izvedete prek storitve PayPal ali predračuna. Ta možnost je tudi ustrezna, če želite paketek poslati na drug naslov. Ko bo plačilo izvedeno, bo paket poslan na želen naslov.

3 Predračun

Tudi s plačilom po predračunu se izognete plačevanju z gotovino ob prevzemu paketka. Na vpisani e-naslov prejmete predračun, ki ga lahko poravnate prek vaše spletne banke ali splošnega UPN obrazca na vaši lokalni pošti ali banki na račun SI56 0315 6100 0043 688.